Laser Vago 12 t/m 15 jaar zomerkamp

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Week. Tijdens welke week wil je komen?

Geslacht. Op welke slaapzaal lig jij?

Deelnemers. Hoeveel personen geef je op voor deze cursus?

Controleer en boek. Er wordt nog niks in rekening gebracht.

Configureer eerst een activiteit...

De Laser Vago is een sportieve tweemans zwaardboot. Als je de Optimist bent ontgroeid of al enige zeilervaring hebt, dan is dit de boot voor jou! Het is namelijk een snelle en dynamische boot met een grootzeil, fok én een gennaker om nog harder te kunnen zeilen. Ga je schuin? Ga dan snel hangen in de hangbanden of hang volledig buiten de boot in de trapeze!

In de Laser Vago vaar je met zijn tweeën dus goed samenwerken is belangrijk. De boten worden zo ingedeeld dat je met een vriend of een cursist in de boot zit die van gelijkwaardig niveau is. Je krijgt hierbij les in groepjes waarbij er altijd een instructeur in de buurt is met zijn motorboot. Overdag wordt er fanatiek gevaren om te oefenen voor CWO I, II en III. Het draait natuurlijk niet alleen om het zeilen en het halen van je diploma. Tussen de lesblokken door is er veel tijd voor leuke spellen, een frisse duik of chillen met je nieuwe vrienden. Verder doe je alles op de wal samen met de cursisten uit de Randmeer zodat je met een gezellige, grote groep bent!

Het is dus wel gewenst dat je enige zeilervaring hebt voor de Laser Vago en dat je minimaal 50 kg weegt zodat je de boot kan rechttrekken als deze schuin gaat. Twijfel je of je in deze boot kunt komen zeilen, neem dan gerust contact met ons op!

CWO gecertificeerd

Verhouding tussen leiding en kind van 1 op 2!

Hoog zeilniveau gecombineerd met dé Brielle sfeer

Inclusief

 • Overnachtingen

  Uw kind zal van zondagmiddag tot en met zaterdagmiddag op Brielle verblijven inclusief overnachtingen.

 • Eten

  Elke dag wordt er een ontbijt, lunch en avondeten verzorgd met tussendoor genoeg snack momenten.

 • Zeillessen

  Van onze eigen, hoogopgeleide zeilinstructeurs.

 • Activiteiten

  Aan het eind van de middag, na het zeilen, is er een activiteit en na het avondeten is er altijd een groot (extern) avondspel samen met alle cursisten en leiding.

 • Veiligheidsmaterialen

  Zwemvesten zijn aanwezig op de zeilschool voor elke cursist.

 • Leiding

  Er is altijd leiding aanwezig voor de cursisten en deze zullen zij ook altijd weten te vinden. Daarnaast is er een speciale leiding op de wal die ervoor zorgt dat de week een eigen thema krijgt, er leuke activiteiten zijn en gekke stunts worden bedacht.

 • Veiligheid

  Er is een verhouding tussen leiding en cursist van 1 op 2. Zo is er voor elke cursist genoeg individuele aandacht en worden gevaarlijke situaties voorkomen.’

 • Foto's

  Er zullen gedurende de week foto’s worden gemaakt en elke cursist krijgt aan het eind van de week een leuke foto mee naar huis.

Exclusief

 • Uitrusting

  Denk hierbij aan een wetsuit (bij Optimist of Laser Vago), zeilpak of regenpak, waterschoentjes, regenlaarzen, bidon etc.

 • Verzekeringen

  Wij bieden geen reisverzekering, annuleringsverzekering, ziektekostenverzekering etc (zie algemene voorwaarden voor meer informatie).

Loading...

Veelgestelde vragen

Het kan wel eens gebeuren dat door bepaalde omstandigheden, zoals vriendjes/vriendinntjes of broertjes/zusjes, we een uitzondering maken in de leeftijden. Neem hierbij contact met ons op via c@brielsezeilschool.nl of 015-2150037 (op werkdagen tussen 10.00-17.00), zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.