Optimist 8 t/m 13 jaar zomerkamp

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Week. Tijdens welke week wil je komen?

Geslacht. Op welke slaapzaal lig jij?

Deelnemers. Hoeveel personen geef je op voor deze cursus?

Controleer en boek. Er wordt nog niks in rekening gebracht.

Configureer eerst een activiteit...

De Optimist is de ideale boot om in te leren zeilen of nog beter te worden! Het is een kleine, stabiele en veilige zwaardboot waarin je in je eentje vaart om het zeilen op deze manier zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. 

Op de Brielse Zeilschool gaat dat niet alleen op een veilige en effectieve manier; het is ook nog eens heel leuk! Je krijgt namelijk les in kleine groepjes en de instructeurs blijven altijd bij je in de buurt met hun motorboot. Je leert het zeilen door het spelen van leuke spelletjes en oefeningen zoals tikkertje met een bal of een snoeprace!

Naast het zeilen wordt er ook van alles op de wal georganiseerd. Denk hierbij aan verkleedpartijen, toneelstukken en een bonte avond. Op de wal doe je alles samen met de cursisten uit de Randmeer zodat je met een gezellige, grote groep bent!

CWO gecertificeerd

Verhouding tussen leiding en kind van 1 op 2!

Hoog zeilniveau gecombineerd met dé Brielle sfeer

Inclusief

 • Overnachtingen

  Uw kind zal van zondagmiddag tot en met zaterdagmiddag op Brielle verblijven inclusief overnachtingen.

 • Eten

  Elke dag wordt er een ontbijt, lunch en avondeten verzorgd met tussendoor genoeg snack momenten.

 • Zeillessen

  Van onze eigen, hoogopgeleide zeilinstructeurs.

 • Activiteiten

  Aan het eind van de middag, na het zeilen, is er een activiteit en na het avondeten is er altijd een groot (extern) avondspel samen met alle cursisten en leiding.

 • Veiligheidsmaterialen

  Zwemvesten zijn aanwezig op de zeilschool voor elke cursist.

 • Leiding

  Er is altijd leiding aanwezig voor de cursisten en deze zullen zij ook altijd weten te vinden. Daarnaast is er een speciale leiding op de wal die ervoor zorgt dat de week een eigen thema krijgt, er leuke activiteiten zijn en gekke stunts worden bedacht.

 • Veiligheid

  Er is een verhouding tussen leiding en cursist van 1 op 2. Zo is er voor elke cursist genoeg individuele aandacht en worden gevaarlijke situaties voorkomen.’

 • Foto's

  Er zullen gedurende de week foto’s worden gemaakt en elke cursist krijgt aan het eind van de week een leuke foto mee naar huis.

Exclusief

 • Uitrusting

  Denk hierbij aan een wetsuit (bij Optimist of Laser Vago), zeilpak of regenpak, waterschoentjes, regenlaarzen, bidon etc.

 • Verzekeringen

  Wij bieden geen reisverzekering, annuleringsverzekering, ziektekostenverzekering etc (zie algemene voorwaarden voor meer informatie).

Veelgestelde vragen

Het kan wel eens gebeuren dat door bepaalde omstandigheden, zoals vriendjes/vriendinntjes of broertjes/zusjes, we een uitzondering maken in de leeftijden. Neem hierbij contact met ons op via c@brielsezeilschool.nl of 015-2150037 (op werkdagen tussen 10.00-17.00), zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.