Randmeer 8 t/m 13 jaar zomerkamp

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...

De Randmeer is een boot die geschikt is voor de beginner én de gevorderde zeiler. Het is een open kielboot met een vaste kiel, een ruime kuip en heeft net als de Laser Vago een trapeze!

Op de Brielse Zeilschool krijg je met maximaal 4 cursisten les in een Randmeer. Er zit één instructeur aan boord die je alle fijne kneepjes van het zeilen bij kan brengen. Zo leer je hijsen en strijken, gijpen, man-over-boord, aanleggen en nog veel meer. De boten worden zo ingedeeld dat je bij vriendjes en cursisten in de boot zit die van gelijkwaardig niveau zijn. Overdag wordt er fanatiek gevaren om te oefenen voor CWO I, II en III. Het draait natuurlijk niet alleen om het zeilen en het halen van je diploma. Tussen de lesblokken door is er veel tijd voor leuke spelletjes, een frisse duik of gezellige liedjes.

Als je aan het einde van de dag terug komt van het zeilen, zijn er op de wal altijd leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan verkleedpartijen, toneelstukken, een waterbaan en een bonte avond!

Loading...